Persoonlijk advies

Afgestemd op uw behoeften en doelen

Wij begrijpen dat het kopen van een huis een van de belangrijkste beslissingen in uw leven is, en daarom staan wij klaar om u te begeleiden bij elke stap van het hypotheekproces.

Ons doel is om u te voorzien van het beste hypotheekadvies, afgestemd op uw specifieke behoeften en doelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw woondromen.

Oriëntatie

Na een oriëntatiegesprek weet je

 • Hoeveel je ongeveer kunt lenen.

 • Wat je geschatte maandlasten zijn.

 • Welke hypotheekvorm(en) het beste bij jouw situatie passen.

Onze werkwijze

Wat kan je tijdens het gesprek verwachten?

 1. Kennismaking

  De adviseur zal beginnen met een korte kennismaking om je beter te leren kennen en om een beeld te krijgen van jouw persoonlijke en financiële situatie.

 2. Inventarisatie

  Vervolgens zal de adviseur vragen stellen over je inkomen, uitgaven, eventuele schulden en toekomstplannen. Dit helpt om een goed beeld te krijgen van wat je financieel aankunt qua hypotheek.

 3. Wensen en behoeften

  De adviseur wil weten wat jouw wensen en behoeften zijn met betrekking tot een nieuwe woning. Denk aan de hoogte van de hypotheek, de duur, het type rente (vast of variabel), en eventuele speciale voorwaarden die je wilt.

 4. Advies

  Op basis van de verzamelde informatie zal de adviseur je adviseren over welke hypotheekvorm en -aanbieder het beste bij je past. Ook krijg je informatie over de maandelijkse kosten, voorwaarden, risico’s en mogelijkheden om je hypotheek in de toekomst aan te passen.

 5. Risico's en verzekeringen

  Vaak gaat het gesprek ook over wat er gebeurt als je bijvoorbeeld arbeidsongeschikt raakt of werkloos wordt. De adviseur kan je informeren over mogelijke verzekeringen om deze risico’s af te dekken.

 6. Vervolgstappen

  Aan het einde van het gesprek krijg je uitleg over de vervolgstappen, zoals het aanvragen van een offerte, het verzamelen van benodigde documenten en het uiteindelijk afsluiten van de hypotheek.

Vragen aan de hypotheekadviseur

Een hypotheekadviseur geeft advies over het verkrijgen van een hypotheek. Een onafhankelijke adviseur vergelijkt alle banken om de beste voorwaarden en rentetarieven voor u te vinden.

Onze adviseurs nemen de tijd om uw persoonlijke situatie te begrijpen. Ze analyseren uw financiën, kijken hoeveel u kunt lenen en overwegen de huidige marktcondities. Ze bespreken en vergelijken alle scenario’s en opties, zodat u de beste keuzes voor uw situatie kunt maken. 

Ben je van plan om binnenkort te verhuizen, maar wil je jouw gunstige rente behouden? Dan kan je mogelijk jouw huidige hypotheek meenemen met een speciale verhuisregeling. Wil je weten of dit ook voor jouw hypotheek geldt? Maak dan kosteloos een afspraak met een hypotheekadviseur. 

Absoluut. Wanneer je besluit verder te gaan met BMP Finance, word je gekoppeld aan een adviseur die expertise heeft in ZZP’ers en de relevante regelgeving. Zo ben je verzekerd van de best mogelijke service. 

Het is altijd een goed idee om je voor te bereiden op zo’n gesprek. Neem bijvoorbeeld recente loonstroken, een overzicht van je financiën en eventuele schulden, en een lijst met vragen mee. Zo kun je het meeste halen uit het gesprek met de hypotheekadviseur. 

Onze aanpak

Hoe gaan wij te werk?

 • Professioneel

 • Onafhankelijk Advies

 • Persoonlijke Aanpak

 • Deskundig

 • Betrouwbaar

Meer weten over onze werkwijze?

Contact

De eerste afspraak is altijd geheel vrijblijvend

Maak een afspraak

Meer weten over onze werkwijze?