Van Zoekopdracht tot Sleuteloverdracht

Van Zoekopdracht tot Sleuteloverdracht

Als jouw aankoopmakelaar gaan we verder dan alleen het zoeken van een woning. We zetten een gerichte zoekopdracht uit, zodat we als eerste op de hoogte zijn van nieuw aanbod dat perfect aansluit bij jouw woonwensen.

Wanneer je een interessante woning hebt gevonden, plannen we direct een bezichtiging in. Tijdens de bezichtiging beoordelen we niet alleen de staat van de woning, maar geven we ook advies en voeren we eventuele onderhandelingen namens jou. Is het bod geaccepteerd? Dan begeleiden we je door het verdere traject en staan we altijd klaar voor jouw vragen.

Ons team van hypotheekadviseurs, verhuisspecialisten en verbouwexperts staat paraat om je gedurende het hele aankoopproces te ondersteunen. Wil je weten wat onze diensten als aankoopmakelaar kosten? Vul hieronder vrijblijvend je gegevens in en ontvang binnen 24 uur een overzicht per e-mail.

Jouw woning verkopen

Als verkoopmakelaar verzorgen wij het gehele proces van de verkoop van uw woning. Het verkopen van een huis is een belangrijke gebeurtenis, en onze makelaars zorgen er samen met jou voor dat het een fijne en zorgeloze ervaring wordt.

Een optimale woningpresentatie is daarbij essentieel, en daarom leveren wij maatwerk. Elke woning is uniek, en in samenwerking met onze foto- en videograaf kiezen wij de juiste marketingtechnieken om jouw woning perfect te presenteren.

Wij begeleiden de bezichtigingen, voeren de onderhandelingen en regelen alle benodigde documentatie. Gedurende het gehele proces houden wij voortdurend contact met jou als verkoper.

Dankzij onze expertise, passie en de kracht van ons familieteam maken wij de verkoop van jouw woning tot een succes!

Wil je weten wat jouw woning waard is? vraag dan vrijblijvend een waardebepaling aan en ontvang binnen 24 uur een schatting per e-mail.

Vraag waardebepaling aan

Jouw woning verkopen

De eerste afspraak is altijd geheel vrijblijvend

Contact

Meer weten over onze werkwijze?

Maak een afspraak

De eerste afspraak is altijd geheel vrijblijvend

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod