Je eerste woning

Aankoopbegeleiding voor starters

Welkom bij onze aankoopbegeleiding voor starters! Het kopen van je eerste woning is een spannende en belangrijke stap in je leven. Wij begrijpen dat dit proces soms overweldigend kan zijn, en daarom staan we klaar om je te begeleiden op elke stap van de weg.

Als starter is het normaal om vragen te hebben en wellicht onzeker te zijn over bepaalde aspecten van het aankoopproces. Onze ervaren experts in vastgoed zijn er om je te helpen en zorgen ervoor dat je de juiste beslissingen neemt op basis van jouw unieke behoeften en situatie.

Oriëntatie

Tip voor starters

Voordat je huizen gaat bezichtigen, is het slim om te bepalen wat je kunt lenen. Dit voorkomt dat je tijd verspilt aan woningen buiten je budget.

Maak een vrijblijvende afspraak bij ons!

Onze werkwijze

Alles op een rijtje

  1. Starterslening

    Een lening van de gemeente waarmee de starter een extra bedrag kan lenen bovenop de 'normale’ lening. Deze lening kan alleen als je een woning koopt in de plaats waar je zelf vandaan komt.

  2. Belastingvrije schenking

    Ook is er een eenmalige verhoogde belastingvrije schenking aan jong volwassenen tot 40 jarige leeftijd. Het kan zijn dat iemand binnen de familie een schenking kan en wil doen. De maximale schenking voor een eigen woning mag in 2023 € 28.947 bedragen.

  3. Nationale Hypotheek Garantie

    Een hypotheek afsluiten met de Nationale Hypotheek Garantie betekent een veilige, verantwoorde en voordelige hypotheek. Door korting op de hypotheekrente, zullen de maandlasten lager zijn.

Aankoopbegeleiding voor starters

Wat kun je verwachten?

Persoonlijke begeleiding: Ons team staat voor je klaar om je persoonlijk te begeleiden door het hele aankoopproces. Of je nu vragen hebt over hypotheekmogelijkheden, juridische aspecten of bezichtigingen, wij zijn er om je te adviseren.

Heldere uitleg: We begrijpen dat vastgoedterminologie soms verwarrend kan zijn. Daarom leggen we alles in begrijpelijke taal uit, zodat je volledig op de hoogte bent van elke stap in het proces.

Onderhandelingen: Onderhandelen over de aankoopprijs en voorwaarden kan een uitdaging zijn. Onze experts hebben ruime ervaring in het onderhandelen en zullen ervoor zorgen dat je de best mogelijke deal krijgt.

Netwerk van professionals: We werken samen met een netwerk van betrouwbare professionals, waaronder hypotheekadviseurs, notarissen en makelaars. Dit stelt ons in staat om je toegang te geven tot hoogwaardige diensten en expertise gedurende het hele proces.

Financieel advies: We helpen je niet alleen met het vinden van de juiste woning, maar we kijken ook naar je financiële situatie. Samen met onze financiële adviseurs bepalen we welke hypotheek het beste bij jou past.

Bij het kopen van je eerste huis draait alles om vertrouwen en begeleiding. Wij streven ernaar om jouw vertrouwen te winnen en je te ondersteunen bij het realiseren van jouw droomwoning. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het betreden van de spannende wereld van vastgoed als starter.

"Laat BMP je helpen om een passende woning te vinden! "

Meer weten over onze werkwijze?

Contact

De eerste afspraak is altijd geheel vrijblijvend

Maak een afspraak

Meer weten over onze werkwijze?